Képzés és befektetés – Stellar csomag

A kriptovaluta piac és a rajta váltott érmék és tokenek története időnként már viharos volt. Azonban mindig is így volt, hogy az iparági újságokból elterjedt “nagy esések” és “a kriptokód végleges vége” ugyanúgy végződtek: az árak fellendülése és a piac visszatérése a korábbi pályára, gyakran elérve a nagyobb csúcsok. Éppen ezért ezúttal is a “szakértők” gazembersége ellenére, amely kétséget kelthet a potenciális kereskedőkben, sokan tökéletes pillanatot látnak arra, hogy kihasználják az alacsony árat és beugorjanak a kriptopiacra. Érdemes azonban vigyázni, nehogy “hopp!” mielőtt beugrik.

Vakfolt – súlyos veszteségek

Mit is jelent ez? Amint azt sok „hagyományos tőzsdén” tapasztalt befektető tudja, nem szabad olyan piacra belépnie, amelyet nem ért. A befektetésnek ez az aranyszabálya különösen fontos, ha olyan különc terekről van szó, mint a kriptovaluták.

  A kriptovaluta természeténél fogva sokkal erőszakosabb, mint a közönséges részvények és kötvények. Ezen túlmenően, mivel a kapcsolódó technológiák többféle alkalmazására összpontosít, meglehetősen egyedi műszaki szakzsargonnal működik. Az olyan kifejezések, mint az ICO, a whitepaper, az NFT, a hideg pénztárca vagy akár a token és az e-pénz közötti különbség, elengedhetetlenek ahhoz, hogy legalább egy töredékét megértsük annak, ami jelenleg a kriptovaluta körökben történik. Más kérdés a különféle, sokszor nem nyilvánvaló összefüggések. Mivel a kriptográfia nagyrészt spekulatív valutákból áll, még a legkisebb esemény is visszaköszönhet. Érdemes tisztában lenni ezekkel az összefüggésekkel vagy trendekkel, hogy folyamatosan nyomon tudd tartani a pulzust.

  De mi van akkor, ha valaki nem rendelkezik ezzel a tudással? Nos, sajnos, ahogy más piacokon is, a “vakon” belépő befektető nagymértékben növeli a rossz választások, az irracionális döntések és ebből adódóan a nagy veszteségek kockázatát. Ha ezt kombináljuk a kriptovaluta piacán jelenlévő dinamikus hullámvölgyekkel, nem nehéz kikövetkeztetni, hogy egy hiba egy nagy hozamot hatalmas veszteséggé változtathat.

Tehát hogyan és miért fektetnek be az emberek kriptovalutákba? Néhányan valószínűleg cinikus okokból teszik ezt. Az a vágy, hogy gyorsan pénzt keressünk, vagy megtapasztaljuk a nagy kockázat izgalmát, minden bizonnyal legalább néhány döntést hoznak a piacra. Azonban ugyanannyi embert egyszerűen lenyűgöznek az iparágban végbemenő technológiai fejlesztések, és szeretnének részesei lenni egy potenciálisan globális változásnak.

Rendelje meg a terméket

Kattintson és kezdje el a befektetést

An elektronikus jövő?

Miért tűnnek pontosan a kriptovaluták olyan vonzónak sok befektető számára? Annyi oka lehet, ahány ember belép erre a piacra. Némelyikük hasonló vagy ugyanaz, amiért az emberek részvényekbe, kötvényekbe vagy startupokba fektetnek be. Valaki hisz a bennük rejlő lehetőségekben, valaki megtakarításait próbálja fedezni az infláció ellen, mások pedig közvetlenül szavazhatnak befektetési portfóliójukkal, és hatással lehetnek egy adott piacra.

Néhány motiváció azonban a kriptovalutákra jellemző. Vannak olyan kereskedők, akik hisznek a blokklánc-technológiában rejlő lehetőségekben, olyan projekteket támogatnak, amelyek megoldásokat hoznak a világ kirekesztett részeire, vagy megkerülik a cenzúrát. Vannak olyanok is, akik úgy vélik, hogy a decentralizált és névtelen kriptovaluták egy napon felváltják a hagyományos fiat valutákat, amelyeket a bankok és a nemzeti kormányok irányítanak.

Természetesen nem minden ma a piacon jelen lévő valuta lesz képes túlélni a piacon. A kriptovaluta piac volatilitása és dinamizmusa ebben az esetben egyszerre áldása és átka. Vannak azonban olyan kritériumok, amelyek segíthetnek azonosítani, mely kriptovalutáknak lehet fényes jövője, és melyek tűnnek el a közeljövőben.

Jövő-orientált e-pénz

Hogyan lehet azonosítani a kriptot potenciállal? Nézzünk példákat:

  • A Bitcoin (BTC) volt felelős a kriptográfia népszerűsítéséért, és évek óta az összes rangsor élén áll. Hűséges alapja, konkrét felhasználása és megalapozott hírneve van.
  • A Ripple (XRP) egy rendkívül praktikus pénzügyi token, és a kapcsolódó rendszert számos nemzetközi bank és vállalat alkalmazta. Az áringadozások ellenére számos szervezetben megveti a lábát, és jól körülhatárolható résszel rendelkezik, amelyben uralkodik.
  • Az Ethereum (ETH) a közelmúlt problémái ellenére még mindig az egyik legsokoldalúbb platform záloga, amely számos intelligens szerződés és decentralizált alkalmazás alapját képezi. Sok más kriptovaluta épült erre a technológiára, és továbbra is kulturálisan jelentős.
  • A Stellar Lumen (XLM) egy kissé kisebb nagybetűs token, de a gyors és könnyen méretezhető környezethez tartozik, amely a Stellar platform. Gyors és alacsony költségű értékcserét tesz lehetővé, hozzáférést biztosítva nagyvállalatoknak és egyéni ügyfeleknek egyaránt. A rendkívül alacsony, kevesebb mint egy USD-centes tranzakciós költség növeli népszerűségét, míg a könnyű skálázhatóság segít az XLM-nek elkerülni azokat a problémákat, amelyek lelassítanak sok más bevett kriptográfiai eszközt. Sajátos résének ellenére a Stellar Lumens folyamatosan a 10 legjobb kriptovaluta közé tartozik kapitalizáció alapján, és folyamatosan fejleszti platformját.

Ezek és még sok más jel segíthet a gyakorlott szemű befektetőknek a következő befektetés kiválasztásában. A felhozott példák többsége azonban már régóta a slágerlisták élén áll, miközben hasznosságukat korlátozta egy szűk közönség, mint például a Ripple, vagy lassította az öregedő technológia, például a Bitcoin. Ezért érdemes egy olyan közelmúltbeli példa felé fordítani a tekintetünket, amely még mindig korlátlanul képes növekedni és megmutatkozni – a Stellar.

Rendelje meg a terméket

Kattintson és kezdje el a befektetést

Stellar csomag – tanulás és képzés

A Stellar csomag ideális választás azoknak a befektetőknek, akik szeretnék kihasználni a helyzetet, hogy „beugrjanak” a kriptovalutába. A különféle oktatási anyagok átfogó gyűjteménye az alapoktól vezeti be a kíváncsiskodókat a kriptobefektetések világába, hogy a befektetési tapasztalattal nem rendelkezők számára is megkönnyítse a piacra lépést. Ezenkívül a Csomag értékes információkat és részleteket tartalmaz az egyedi Stellar Lumens tokenről, hogy segítse a felhasználókat az eszköz mélyreható megértésében.

A Stellar csomag hasznosságának maximalizálása érdekében gyakorlati bónuszt is tartalmaz, amely az elméleti ismereteket ad hoc tapasztalattal egészíti ki. A Stellar egységek ingyenes bónuszát egy speciális pénztárcában tárolhatja, amelyet szakemberek biztosítanak, vagy átutalhatja egy már meglévő e-pénztárca számlájára. Egyszerűen adja meg pénztárca címét, amikor megrendeli példányunkat a Stellar csomag speciális űrlapján keresztül hivatalos forgalmazó webhelye. A Packet részleteivel kapcsolatos véleményeket és kérdéseket a támogatási osztály is szívesen fogadja, amelynek elérhetősége a Packet hivatalos weboldalán található.

Folyamatosan fejlődő természetének köszönhetően a kriptopiacon hajlamosak hullámvölgyek és hullámvölgyek. A mostani visszaesés pont az lehet, amire szüksége van ahhoz, hogy elkezdjen kriptovalutákba fektetni! Ne felejtse el azonban megfelelően felkészülni a befektetésre. A Stellar csomag pontosan ezt nyújtja konkrétan és átfogó módon, egy adag bizonyított tudást, valamint nagyszerű lehetőséget ad a gyakorlatban való átültetésére.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *